Hoe we werken

U neemt contact op

U stuurt ons een e-mail via welkom@bnbservice.nl of belt Marcel via het nummer 06 36 012 363. Wij maken direct een afspraak om telefonisch of persoonlijk alles rustig met u door te nemen.

Overleg

We bespreken met elkaar hoe lang u uw woning wilt gaan verhuren via Airbnb, Wimdu of Booking.com. Tijdens het gesprek bekijken wij of de diensten van BNBservice passend zijn bij uw wensen.

Kennismakingsgesprek

De eerste persoonlijke afspraak is bij u thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze werkwijze. Wij kunnen u ook direct een indicatie geven van de te verwachten opbrengsten.

Wij gaan van start

Gaat u akkoord met de werkwijze, dan kunnen wij direct aan de slag met de advertentie en boekingen. Uiteraard ontvangt u alle voorwaarden in een overeenkomst.

Wacht rustig af

De komende tijd kunt u rustig achterover leunen, terwijl wij achter de schermen alles regelen. Zodra de eerste boekingen bevestigd zijn, stellen wij u op de hoogte. Uiteraard ontvangt u een link naar uw advertentie.

Het geld op uw rekening

Wij handelen de financiële zaken voor u af. U ontvangt van ons een betalingsoverzicht en de inkomsten rechtstreeks op uw rekening.

Verhuur uw woning in Amsterdam met BNBservice

Amsterdam is een gewilde stad voor toeristen. En geen wonder. Wie wordt er niet verliefd op onze prachtige grachtenpanden, gezellige straatjes en gastvriendelijkheid? Laat uw gasten genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft en verhuur uw woning zodat zij zich als een echte local voelen in onze hoofdstad.

Uw woning verhuren: een win-win situatie

Als inwoner van Amsterdam bent u waarschijnlijk trots op uw stad en wilt u toeristen de allerbeste, leukste en meest gastvriendelijke ervaring bieden. Door het verhuren van uw woning in Amsterdam verdient u een mooi zakcentje, terwijl u gasten genieten van deze geweldig stad.

Wilt u graag uw woning verhuren, maar weet u niet hoe? BNBservice neemt graag het gehele verhuurtraject – van het regelen van de boekingen, het in- en uitchecken en de schoonmaak – voor onze rekening. U bent 100% gegarandeerd dat uw woning in betrouwbare handen is en bij thuiskomst is uw huis weer fris, schoon en opgeruimd.

BNBservice: uw woning, onze zorg

Bij ons is uw woning in goede en vertrouwde handen. Bovendien regelen wij alles voor u: van het plaatsen van de advertentie en foto’s en het inplannen van de boekingen tot de check-in, check-out en schoonmaak. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Voor u en uw gasten. Bij calamiteiten, maar ook bij WiFi storing of als er een sleutel kwijt raakt, staan wij voor u klaar met de beste service zodat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Wel zo’n fijn idee.

De voordelen van BNBservice Amsterdam:

  • Uw advertentie staat snel online, inclusief professionele foto’s en een wervende tekst.
  • Wij screenen uw gasten op basis van uw wensen en onze jarenlange ervaring.
  • Wij verwelkomen u gasten in uw woning, overhandigen de sleutel en vertellen alle ins-en-outs over uw woning, huisregels en omgeving.
  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Ook in het geval van onderhoud en calamiteiten.
  • Wij verzorgen uw gasten met onze speciale beddengoed en handdoeken service en vullen alle benodigdheden voor badkamer, toilet en keuken aan waar nodig.
  • Onze commissie bedraagt 20% (excl.BTW) van de huuromzet.
  • Na check-out wordt uw woning schoongemaakt door een professioneel schoonmaakbedrijf.

Start nu met verhuren!

Net zo enthousiast als wij over het verhuren van uw woning? Neem dan direct contact met ons op via welkom@bnbservice.nl of bel ons op telefoonnummer 06 360 12 363.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]