Hoe we werken

U neemt contact op

U stuurt ons een e-mail via welkom@bnbservice.nl of belt Marcel via het nummer 06 36 012 363. Wij maken direct een afspraak om telefonisch of persoonlijk alles rustig met u door te nemen.

Overleg

We bespreken met elkaar hoe lang u uw woning wilt gaan verhuren via Airbnb, Wimdu of Booking.com. Tijdens het gesprek bekijken wij of de diensten van BNBservice passend zijn bij uw wensen.

Kennismakingsgesprek

De eerste persoonlijke afspraak is bij u thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze werkwijze. Wij kunnen u ook direct een indicatie geven van de te verwachten opbrengsten.

Wij gaan van start

Gaat u akkoord met de werkwijze, dan kunnen wij direct aan de slag met de advertentie en boekingen. Uiteraard ontvangt u alle voorwaarden in een overeenkomst.

Wacht rustig af

De komende tijd kunt u rustig achterover leunen, terwijl wij achter de schermen alles regelen. Zodra de eerste boekingen bevestigd zijn, stellen wij u op de hoogte. Uiteraard ontvangt u een link naar uw advertentie.

Het geld op uw rekening

Wij handelen de financiële zaken voor u af. U ontvangt van ons een betalingsoverzicht en de inkomsten rechtstreeks op uw rekening.

Tijdelijke verhuur van uw eigen woning met BNBservice

BNBservice helpt bij het tijdelijk verhuren van uw woning in Amsterdam. Wij regelen alles voor u – van de boekingen en de check-in tot de eindschoonmaak – zodat u zorgeloos kunt genieten van een hoog rendement op uw woning.

Het tijdelijk verhuren van uw woning, huis of appartement wordt steeds populairder. Steeds meer mensen zien de voordelen van BNB services. En geen wonder. Terwijl u geniet van een vakantie of weg bent voor uw werk, verdient u een leuk zakcentje bij. U verhuurt uw woning bovendien alleen als u uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens een welverdiende vakantie, een citytrip of als u weg bent voor zaken. Zo houdt u de controle terwijl wij van BNBservice de rest regelen.

Onze werkwijze

  • Kennismakingsgesprek: Tijdens de eerste persoonlijke afspraak bij u thuis vertellen wij u graag alles over onze werkwijze en geven wij u een indicatie van de te verwachten opbrengsten.
  • Starten met verhuren: Enthousiast geworden? Na het ondertekenen van de overeenkomst, gaan wij direct met uw woning van start. Wij maken de advertentie op, inclusief professionele fotografie en beheren de inkomende boekingen.
  • Het geld op uw rekening: Zodra de eerste boeking een feit is, zorgen wij voor de financiële afhandeling. U ontvangt van ons een betalingsoverzicht en de inkomsten worden rechtstreeks op uw rekening gestort.

Onze diensten

Na aanmelding bij BNBservice regelen wij het volgende voor u zodat u zorgeloos kunt beginnen met het tijdelijk verhuren van uw woning:

  • Advertentiebeheer & boekingen: Wij zorgen voor een wervende advertentie inclusief professionele fotografie, beheren uw boekingen en screenen vooraf uw gasten.
  • Check-in, persoonlijk welkom & sleuteloverdracht: Wij verwelkomen uw gasten persoonlijk in uw woning. Wij overhandigen de sleutel, vertellen ze alles over de omgeving en geven ze een rondleiding door uw woning. Daarnaast vertellen wij uw gasten alles over onze zelf ontwikkelde app met daarin vele lokale hotspots, maar ook waar de dichtstbijzijnde supermarkt en drogist is.
  • Check-out & professionele schoonmaak: Nadat uw gasten tevreden zijn vertrokken, zorgen wij ervoor dat uw woning professioneel wordt schoongemaakt zodat u terugkomt in een fris huis.
  • 24/7 bereikbaar: Dankzij onze 24-uurs receptie zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Voor uw gasten en voor uzelf. Wel zo’n gerust gevoel.
  • Bedlinnen & handdoeken service: Wij leveren luxe bedlinnen en handdoeken die uw gasten kunnen gebruiken tijdens hun verblijf.

Meer weten over BNBservice? Neem contact op met Marcel via het telefoonnummer 06 36 012 363 of mail naar welkom@bnbservice.nl. Wij maken graag een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek om uw wensen en onze werkwijze te bespreken.