Hoe we werken

U neemt contact op

U stuurt ons een e-mail via welkom@bnbservice.nl of belt Marcel via het nummer 06 36 012 363. Wij maken direct een afspraak om telefonisch of persoonlijk alles rustig met u door te nemen.

Overleg

We bespreken met elkaar hoe lang u uw woning wilt gaan verhuren via Airbnb, Wimdu of Booking.com. Tijdens het gesprek bekijken wij of de diensten van BNBservice passend zijn bij uw wensen.

Kennismakingsgesprek

De eerste persoonlijke afspraak is bij u thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze werkwijze. Wij kunnen u ook direct een indicatie geven van de te verwachten opbrengsten.

Wij gaan van start

Gaat u akkoord met de werkwijze, dan kunnen wij direct aan de slag met de advertentie en boekingen. Uiteraard ontvangt u alle voorwaarden in een overeenkomst.

Wacht rustig af

De komende tijd kunt u rustig achterover leunen, terwijl wij achter de schermen alles regelen. Zodra de eerste boekingen bevestigd zijn, stellen wij u op de hoogte. Uiteraard ontvangt u een link naar uw advertentie.

Het geld op uw rekening

Wij handelen de financiële zaken voor u af. U ontvangt van ons een betalingsoverzicht en de inkomsten rechtstreeks op uw rekening.

Uw Airbnb sleutelservice in Amsterdam

Heeft u uw woning verhuurt via BNBservice, Airbnb of een vergelijkbaar platform? Dan staat BNBservice voor u klaar om uw sleutelservice in Amsterdam te regelen. Handig als u, op het moment dat de gasten arriveren, zelf weg bent.

Sleutelservice van BNBservice

Als u uw woning via BNBservice verhuurt, zit de sleutelservice er automatisch bij in. Naast het overhandigen van de sleutel zorgen wij tegelijkertijd voor een warm welkom in uw woning. Wij geven uw gasten graag een rondleiding door uw huis, nemen de huisregels met hen door en overhandigen de welkomsmap.

Heeft u uw huis via Airbnb of een ander platform verhuurt, dan is het mogelijk om de sleutelservice apart bij BNBservice te boeken.

Hoe werkt de sleutelservice?

De sleutel van uw woning kunt u met een gerust hart bij ons achterlaten via ons speciale drop-off point of wij halen de sleutel op bij uw appartement. Het enige wat u hoeft te doen, is uw gasten ons telefoonnummer geven. Zodra zij zijn gearriveerd in Amsterdam, kunnen ze ons bellen en komen wij naar uw woning om de sleutel te overhandigen. Naast het overhandigen van de sleutel zorgen wij voor een warm welkom in de vorm van een rondleiding, het overhandigen van een welkomstmap en het toelichten van de eventuele huisregels.

Boek de sleutelservice van BNBservice

Interesse in de sleutelservice van BNBservice? Neem contact met ons en wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de kosten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 360 12 363 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.