Hoe we werken

U neemt contact op

U stuurt ons een e-mail via welkom@bnbservice.nl of belt Marcel via het nummer 06 36 012 363. Wij maken direct een afspraak om telefonisch of persoonlijk alles rustig met u door te nemen.

Overleg

We bespreken met elkaar hoe lang u uw woning wilt gaan verhuren via Airbnb, Wimdu of Booking.com. Tijdens het gesprek bekijken wij of de diensten van BNBservice passend zijn bij uw wensen.

Kennismakingsgesprek

De eerste persoonlijke afspraak is bij u thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze werkwijze. Wij kunnen u ook direct een indicatie geven van de te verwachten opbrengsten.

Wij gaan van start

Gaat u akkoord met de werkwijze, dan kunnen wij direct aan de slag met de advertentie en boekingen. Uiteraard ontvangt u alle voorwaarden in een overeenkomst.

Wacht rustig af

De komende tijd kunt u rustig achterover leunen, terwijl wij achter de schermen alles regelen. Zodra de eerste boekingen bevestigd zijn, stellen wij u op de hoogte. Uiteraard ontvangt u een link naar uw advertentie.

Het geld op uw rekening

Wij handelen de financiële zaken voor u af. U ontvangt van ons een betalingsoverzicht en de inkomsten rechtstreeks op uw rekening.

Airbnb uitbesteden in Amsterdam

Bent u in het bezit van een woning of appartement in Amsterdam en wilt u deze tijdelijk verhuren aan toeristen en zakenmensen? Dan bent u bij BNBservice aan het juiste adres. BNBservice helpt u bij het veilig en optimaal verhuren van uw woning in Amsterdam. Door onze servicegerichte en persoonlijke aanpak kunt u uw woning met een gerust hart bij ons achterlaten en zijn uw gasten verzekerd van een prettig verblijf.

Persoonlijk en vertrouwd

BNBservice staat bij zijn gasten en verhuurders bekend om zijn persoonlijke en gastvriendelijke aanpak. Wij heten uw gasten persoonlijk welkom in uw woning, geven een rondleiding en overhandigen de welkomsmap. Daarnaast spreken wij vloeiend zeven verschillende talen en hebben wij een eigen app ontwikkeld met lokale hotspots en handige weetjes. Alles om uw gasten thuis te laten voelen in uw woning en onze hoofdstad. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar. Voor u en uw gasten. Wel zo’n vertrouwd gevoel.

Ook voor u als verhuurder staat BNBservice altijd klaar. Bij vragen over boekingen, uw advertentie maar ook over zaken zoals belastingen, wet -en regelgeving. Daarnaast zorgt onze specifieke manier van pricing ervoor dat u een optimale bezettingsgraad haalt en dus optimaal verdient aan het verhuren van uw woning.

Begin nu met Airbnb uitbesteden

Enthousiast geworden over de persoonlijke aanpak van BNBservice en wilt u meer weten over hoe wij uw woning het beste kunnen positioneren op de Airbnb markt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het telefoonnummer 06 36 012 363 of mail naar welkom@bnbservice.nl.