Hoe we werken

U neemt contact op

U stuurt ons een e-mail via welkom@bnbservice.nl of belt Marcel via het nummer 06 36 012 363. Wij maken direct een afspraak om telefonisch of persoonlijk alles rustig met u door te nemen.

Overleg

We bespreken met elkaar hoe lang u uw woning wilt gaan verhuren via Airbnb, Wimdu of Booking.com. Tijdens het gesprek bekijken wij of de diensten van BNBservice passend zijn bij uw wensen.

Kennismakingsgesprek

De eerste persoonlijke afspraak is bij u thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze werkwijze. Wij kunnen u ook direct een indicatie geven van de te verwachten opbrengsten.

Wij gaan van start

Gaat u akkoord met de werkwijze, dan kunnen wij direct aan de slag met de advertentie en boekingen. Uiteraard ontvangt u alle voorwaarden in een overeenkomst.

Wacht rustig af

De komende tijd kunt u rustig achterover leunen, terwijl wij achter de schermen alles regelen. Zodra de eerste boekingen bevestigd zijn, stellen wij u op de hoogte. Uiteraard ontvangt u een link naar uw advertentie.

Het geld op uw rekening

Wij handelen de financiële zaken voor u af. U ontvangt van ons een betalingsoverzicht en de inkomsten rechtstreeks op uw rekening.

Verdien geld met het tijdelijk verhuren van uw woning

Uw woning tijdelijk verhuren is, vooral in de zomermaanden, een goede en makkelijke manier om extra geld te verdienen. Zelf geen tijd om uw woning aan te bieden op sites als Airbnb? BNBservice neemt het werk graag voor u uit handen. Wij regelen alles voor u. Van het plaatsen van een wervende advertentie, het beheren van de boekingen tot de check-in en de professionele schoonmaak naderhand. Bij BNBservice is uw woning in vertrouwde handen.

Voordelen woning tijdelijk verhuren bij BNBservice

  • Hoog rendement op uw woning: Voor ál onze diensten vragen we een commissie van 20% (excl. BTW) van de huuromzet. Dit betekent dat als u niets verdient, wij ook niets verdienen.
  • Screening van uw gasten: Wij begrijpen dat het uitnodigen van ‘vreemden’ in uw woning vooral in het begin lastig kan zijn. Daarom screenen wij uw gasten uitgebreid. Dit doen wij op basis van onze jarenlange ervaring en uw wensen. Zo weet u zeker dat u uw woning in vertrouwde handen achterlaat.
  • Professionele en wervende advertentie: BNBservice zorgt ervoor dat uw woning opvalt tussen alle andere duizenden AirBNB hosts. Wij zorgen voor een professionele en wervende advertentie, inclusief mooie en realistische foto’s van uw woning.
  • Voorwaarden en regels: Het tijdelijk verhuren van uw woning is gebonden aan bepaalde voorwaarden. Wij brengen u hiervan op de hoogste en helpen u graag bij zaken als belastingen, wet -en regelgeving.
  • Professionele schoonmaak & handdoeken- en linnenservice: Na het vertrek van uw gasten wordt uw woning door een professioneel schoonmaakbedrijf schoongemaakt zodat u weer terugkomt in een fris huis. Daarnaast bieden wij handdoeken- en linnenservice zodat uw gasten geen gebruik hoeven te maken van uw eigen beddengoed en handdoeken.
  • Altijd bereikbaar: In het geval van calamiteiten, maar ook voor vragen staan wij van BNBservice 24/7 voor u en uw gasten klaar.
  • Hoge klanttevredenheid: BNBservice staat bekend om zijn persoonlijke en vertrouwelijke aanpak. Dit uit zich in een hoge klanttevredenheid en goede reviews.

Enthousiast geworden?

Neem contact op met Marcel via het telefoonnummer 06 36 012 363 of mail naar welkom@bnbservice.nl. Wij vertellen u in een persoonlijk kennismakingsgesprek graag alles over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het tijdelijk verhuren van uw woning.