Hoe we werken

U neemt contact op

U stuurt ons een e-mail via welkom@bnbservice.nl of belt Marcel via het nummer 06 36 012 363. Wij maken direct een afspraak om telefonisch of persoonlijk alles rustig met u door te nemen.

Overleg

We bespreken met elkaar hoe lang u uw woning wilt gaan verhuren via Airbnb, Wimdu of Booking.com. Tijdens het gesprek bekijken wij of de diensten van BNBservice passend zijn bij uw wensen.

Kennismakingsgesprek

De eerste persoonlijke afspraak is bij u thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze werkwijze. Wij kunnen u ook direct een indicatie geven van de te verwachten opbrengsten.

Wij gaan van start

Gaat u akkoord met de werkwijze, dan kunnen wij direct aan de slag met de advertentie en boekingen. Uiteraard ontvangt u alle voorwaarden in een overeenkomst.

Wacht rustig af

De komende tijd kunt u rustig achterover leunen, terwijl wij achter de schermen alles regelen. Zodra de eerste boekingen bevestigd zijn, stellen wij u op de hoogte. Uiteraard ontvangt u een link naar uw advertentie.

Het geld op uw rekening

Wij handelen de financiële zaken voor u af. U ontvangt van ons een betalingsoverzicht en de inkomsten rechtstreeks op uw rekening.

Tijdelijk uw woning verhuren in Amsterdam

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun woning tijdelijk te verhuren. Bijvoorbeeld als ze op vakantie gaan, een stedentrip maken of op zakenreis zijn. Terwijl u weg bent, wordt er op uw huis gepast én verdient u ook nog eens een leuk zakcentje. Toeristen verblijven bovendien maar al te graag in uw woning omdat dit hen de kans biedt om het lokale leven te ervaren. Reden te meer, om zelf ook uw woning tijdelijk te verhuren.

Van a tot z geregeld met BNBservice

U wilt uw woning tijdelijk verhuren, maar u hebt geen tijd om alles – van het opstellen van de advertentie, het bijhouden van de boekingen, de check-in en check-out en tenslotte de schoonmaak na afloop – zelf te regelen?  Kies dan voor BNBservice. Wij regelen alles van a tot z waardoor u nergens meer omkijken naar heeft.

Wij bieden:

  • Advertentiebeheer: Wij zorgen voor professionele foto’s van uw woning en een wervende advertentietekst.
  • Boekingen: U geeft aan wanneer uw woning beschikbaar is voor tijdelijk verhuur en wij zorgen ervoor dat de boekingen geregeld worden.
  • Screening: Uw gasten worden van tevoren gescreend, zodat u uw woning met een gerust hart kunt achterlaten.
  • Check-in: U hoeft zelf niet aanwezig te zijn als uw gasten arriveren. Wij verwelkomen uw gasten, zorgen voor een rondleiding door uw woning en nemen de huisregels met hen door.
  • 24 uur/7 dagen per week: Net als bij een hotel zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor u en uw gasten.
  • Check-out & schoonmaak: Na afloop regelen wij de check-out, controleren wij de woning op eventuele schade en zorgt ons professionele schoonmaakbedrijf voor een fris en schoon huis.

BNBservice maakt het tijdelijk verhuren van uw woning makkelijk. De ideale manier om op veilige en betrouwbare wijze uw woning tijdelijk te verhuren. BNBservice is uw persoonlijke en professionele BNB  manager zodat u met een gerust hart op vakantie kunt of naar het buitenland voor zaken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze service? Neem dan direct contact met ons op of bel ons op telefoonnummer 06 360 12 363. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag samen met u uw wensen en de mogelijkheden voor het tijdelijk verhuren van uw woning.