Hoe we werken

U neemt contact op

U stuurt ons een e-mail via welkom@bnbservice.nl of belt Marcel via het nummer 06 36 012 363. Wij maken direct een afspraak om telefonisch of persoonlijk alles rustig met u door te nemen.

Overleg

We bespreken met elkaar hoe lang u uw woning wilt gaan verhuren via Airbnb, Wimdu of Booking.com. Tijdens het gesprek bekijken wij of de diensten van BNBservice passend zijn bij uw wensen.

Kennismakingsgesprek

De eerste persoonlijke afspraak is bij u thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze werkwijze. Wij kunnen u ook direct een indicatie geven van de te verwachten opbrengsten.

Wij gaan van start

Gaat u akkoord met de werkwijze, dan kunnen wij direct aan de slag met de advertentie en boekingen. Uiteraard ontvangt u alle voorwaarden in een overeenkomst.

Wacht rustig af

De komende tijd kunt u rustig achterover leunen, terwijl wij achter de schermen alles regelen. Zodra de eerste boekingen bevestigd zijn, stellen wij u op de hoogte. Uiteraard ontvangt u een link naar uw advertentie.

Het geld op uw rekening

Wij handelen de financiële zaken voor u af. U ontvangt van ons een betalingsoverzicht en de inkomsten rechtstreeks op uw rekening.

BNBservice: uw persoonlijke BNB management

Maak kennis met BNBservice, uw persoonlijke BNB management. Wij verzorgen het hele proces rondom het tijdelijk verhuren van uw woning zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Het tijdelijk verhuren van uw woning is een mooie manier om geld bij te verdienen. Vooral als u regelmatig van huis bent, kan het tijdelijk verhuren van uw appartement een leuk bedrag opleveren. Het geregel eromheen (het bijhouden van de boekingen, de check-in en check-out van uw gasten en de schoonmaak achteraf) houdt echter veel mensen tegen om hun woning te verhuren. BNBservice biedt daarom de oplossing. Wij regelen alles voor u omtrent het verhuren van uw woning terwijl u geniet van een welverdiende vakantie, een citytrip of weg bent voor zaken.

Kies voor BNBservice

BNBservice staat bekend om zijn vertrouwelijke en persoonlijke aanpak. Dat onze klanten en gasten onze service waarderen, zien wij aan de hoge klanttevredenheid en de goede reviews. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar u en uw gasten behoefte aan hebben zodat alle zaken rondom het tijdelijk verhuren van uw woning van a tot z en tot in perfectie worden geregeld.

BNBservice regelt onder meer:

  • Wij plaatsen uw advertentie online, zorgen voor professionele foto’s en beheren de binnenkomende boekingen.
  • Screening van uw gasten: U bepaalt zelf aan wie wij uw woning mogen verhuren. Wij screenen alle gasten op basis van uw wensen en eisen en accepteren pas een boeking als de gasten in het plaatje passen.
  • Warm welkom: Wij voorzien uw gasten van een warm welkom in uw woning. Wij overhandigen hierbij de sleutel en de speciale welkomsmap. Bovendien hebben wij een eigen app ontwikkeld waarmee uw gasten alle ins&outs kunnen ontdekken van Amsterdam en de omgeving.
  • 24/7: BNBservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien kunnen uw gasten dag en nacht boeken.
  • Optimaal rendement: Wij zorgen ervoor dat u optimaal verdient aan het tijdelijk verhuren van uw woning. Voor ál onze diensten vragen we een commissie van 20% (excl. BTW) van de huuromzet. Dit betekent dat als u niets verdient, wij ook niets verdienen.

Meer weten?

Meer weten over BNB management door BNBservice? Neem gerust contact met ons en wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek alles over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06 36 012 363 of mail naar welkom@bnbservice.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.