Hoe we werken

U neemt contact op

U stuurt ons een e-mail via welkom@bnbservice.nl of belt Marcel via het nummer 06 36 012 363. Wij maken direct een afspraak om telefonisch of persoonlijk alles rustig met u door te nemen.

Overleg

We bespreken met elkaar hoe lang u uw woning wilt gaan verhuren via Airbnb, Wimdu of Booking.com. Tijdens het gesprek bekijken wij of de diensten van BNBservice passend zijn bij uw wensen.

Kennismakingsgesprek

De eerste persoonlijke afspraak is bij u thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze werkwijze. Wij kunnen u ook direct een indicatie geven van de te verwachten opbrengsten.

Wij gaan van start

Gaat u akkoord met de werkwijze, dan kunnen wij direct aan de slag met de advertentie en boekingen. Uiteraard ontvangt u alle voorwaarden in een overeenkomst.

Wacht rustig af

De komende tijd kunt u rustig achterover leunen, terwijl wij achter de schermen alles regelen. Zodra de eerste boekingen bevestigd zijn, stellen wij u op de hoogte. Uiteraard ontvangt u een link naar uw advertentie.

Het geld op uw rekening

Wij handelen de financiële zaken voor u af. U ontvangt van ons een betalingsoverzicht en de inkomsten rechtstreeks op uw rekening.

Uw appartement verhuren in Amsterdam

Bent u in het bezit van een appartement in Amsterdam en wilt u deze graag tijdelijk verhuren? Dan bent u bij BNBservice aan het juiste adres. BNBservice verhuurt uw appartement snel, eenvoudig en veilig en regelt alles – van de boekingen tot de eindschoonmaak – zodat u ongestoord kunt genieten van uw vakantie, stedentrip of zakenreis terwijl u een mooi zakcentje bijverdient.

BNBservice: uw persoonlijke BNB manager

Het tijdelijk verhuren van uw woning of appartement wordt steeds populairder. Steeds meer huiseigenaren zien de voordelen van het verhuren van hun woning. Niet alleen het financiële plaatje is aantrekkelijk, maar ook het feit dat toeristen  zich als een echte Amsterdammer voelen in uw woning en onze hoofdstad, maakt tijdelijk verhuren van uw appartement voor veel mensen extra leuk.

Bij het verhuren van uw woning komt echter veel kijken. Van het opstellen van een wervende advertentietekst inclusief professionele foto’s tot het inplannen van boekingen, het verwelkomen van de gasten, het uitchecken en tenslotte de schoonmaak achteraf. Zaken waar veel mensen niet op zitten te wachten en vaak geen tijd voor hebben. Gelukkig is er daarom BNBservice. Wij regelen alles van a tot z voor u, waaronder:

  • Plaatsen advertentie inclusief professionele foto’s.
  • Regelen van boekingen.
  • Check-in & Check-out.
  • Beddengoed service.
  • 24/7 receptie service.
  • Professionele schoonmaak.

Uw appartement ook verhuren?

Meer weten over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen bij het verhuren van uw appartement in Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op via welkom@bnbservice.nl of bel ons op telefoonnummer 06 360 12 363.