Hoe we werken

U neemt contact op

U stuurt ons een e-mail via welkom@bnbservice.nl of belt Marcel via het nummer 06 36 012 363. Wij maken direct een afspraak om telefonisch of persoonlijk alles rustig met u door te nemen.

Overleg

We bespreken met elkaar hoe lang u uw woning wilt gaan verhuren via Airbnb, Wimdu of Booking.com. Tijdens het gesprek bekijken wij of de diensten van BNBservice passend zijn bij uw wensen.

Kennismakingsgesprek

De eerste persoonlijke afspraak is bij u thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze werkwijze. Wij kunnen u ook direct een indicatie geven van de te verwachten opbrengsten.

Wij gaan van start

Gaat u akkoord met de werkwijze, dan kunnen wij direct aan de slag met de advertentie en boekingen. Uiteraard ontvangt u alle voorwaarden in een overeenkomst.

Wacht rustig af

De komende tijd kunt u rustig achterover leunen, terwijl wij achter de schermen alles regelen. Zodra de eerste boekingen bevestigd zijn, stellen wij u op de hoogte. Uiteraard ontvangt u een link naar uw advertentie.

Het geld op uw rekening

Wij handelen de financiële zaken voor u af. U ontvangt van ons een betalingsoverzicht en de inkomsten rechtstreeks op uw rekening.

Verhuur uw woning met Airbnb Service Amsterdam

Woont u in Amsterdam en bent u regelmatig op vakantie of zakenreis? Dan is het verhuren van uw woning een mooie manier om een extra zakcentje bij te verdienen. Maak kennis met BNBservice, uw persoonlijke en professionele Airbnb manager. Wij regelen alles van a tot z, zodat u zonder zorgen en omkijken uw woning voor een mooie prijs verhuurt.

Airbnb service Amsterdam

Het verhuren van uw huis of appartement wordt steeds populairder. Echter, is het geregel eromheen voor veel mensen een reden om dit niet te doen. Het screenen van gasten, bijhouden van boekingen, het ontvangst en check-out van gasten en natuurlijk het schoonmaakwerk. Allemaal zaken die lastig te combineren zijn met uw drukke leven. Gelukkig is er BNBservice, uw persoonlijke Airbnb manager. Wij verzorgen de verhuur van uw woning van a tot z en nemen alle werkzaamheden voor u uit handen. Zo kunt u ongestoord op zakenreis of genieten van een welverdiende vakantie.

Onze service

Boekingen
Van het plaatsen van uw advertentie, het regelen van professionele fotografie en het aannemen van boekingen: het totale verhuurproces nemen wij graag voor u uit handen.

Screenen van gasten
U wilt uw woning in veilige en betrouwbare handen achterlaten. BNBservice screent en selecteert uw gasten op basis van uw wensen én onze jarenlange ervaring.

Check-in
Wij verwelkomen uw gasten, geven ze een rondleiding door de woning en overhandigen de sleutels.

24-uur bereikbaar
Dankzij onze receptie service zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor u en uw gasten. Handig in het geval van calamiteiten.
Om uw gasten thuis te laten voelen in Amsterdam hebben wij bovendien een speciale app ontwikkeld. Deze app bevat de leukste local hotspots maar ook handige informatie over bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde supermarkt. Kortom: wij zijn de ideale gastheer.

Schoonmaak & beddengoed service
Onze professionele schoonmaakservice zorgt ervoor dat uw woning na het vertrek van uw gasten, weer fris en schoon is. Ook verzorgen wij het beddengoed en handdoeken voor uw gasten.

No cure, no pay
Voor ál onze diensten vragen we een commissie van 20% (excl. BTW) van de huuromzet. Dit betekent dat als u niets verdient, wij ook niets verdienen.

Kennismaken?

Heeft u interesse in het verhuren van uw woning? Bij BNBservice bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken wij uw wensen en vertellen wij u graag alles over onze unieke service en diensten. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel ons direct op telefoonnummer 06 360 12 363.