Hoe we werken

U neemt contact op

U stuurt ons een e-mail via welkom@bnbservice.nl of belt Marcel via het nummer 06 36 012 363. Wij maken direct een afspraak om telefonisch of persoonlijk alles rustig met u door te nemen.

Overleg

We bespreken met elkaar hoe lang u uw woning wilt gaan verhuren via Airbnb, Wimdu of Booking.com. Tijdens het gesprek bekijken wij of de diensten van BNBservice passend zijn bij uw wensen.

Kennismakingsgesprek

De eerste persoonlijke afspraak is bij u thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze werkwijze. Wij kunnen u ook direct een indicatie geven van de te verwachten opbrengsten.

Wij gaan van start

Gaat u akkoord met de werkwijze, dan kunnen wij direct aan de slag met de advertentie en boekingen. Uiteraard ontvangt u alle voorwaarden in een overeenkomst.

Wacht rustig af

De komende tijd kunt u rustig achterover leunen, terwijl wij achter de schermen alles regelen. Zodra de eerste boekingen bevestigd zijn, stellen wij u op de hoogte. Uiteraard ontvangt u een link naar uw advertentie.

Het geld op uw rekening

Wij handelen de financiële zaken voor u af. U ontvangt van ons een betalingsoverzicht en de inkomsten rechtstreeks op uw rekening.

BNBservice: uw Airbnb host in Amsterdam

Wilt u graag uw woning tijdelijk verhuren? Omdat u bijvoorbeeld op vakantie gaat, een tijdje in het buitenland zit of op zakenreis bent? Dan is het verhuren van uw appartement of woning terwijl u weg bent een aantrekkelijke manier om wat extra geld bij te verdienen.

Maar het geregel rondom het verhuren van uw woning is nog best een klusje. U heeft te maken met prijs- en bezettingsgraadoptimalisatie, het bieden van 24/7 (receptie)service, risicomanagement en nog veel meer. Reden genoeg om te kiezen voor BNBservice: uw Airbnb host in Amsterdam. Wij helpen u graag bij het verhuren van uw woning op een persoonlijke manier.

Persoonlijk en vertrouwd

BNBservice biedt persoonlijke service voor u en uw gasten. Wij werken met een klein en betrokken team waardoor u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Wel zo’n fijn en vertrouwd gevoel. Bovendien nemen wij voor u al het werk uit handen zodat u zorgeloos op vakantie of zakenreis kunt.

Uw Airbnb host regelt:

  • het online plaatsen van uw advertentie inclusief professionele foto’s van uw woning.
  • de screening van de gasten op basis van uw wensen en onze jarenlange ervaring.
  • de check-in en sleuteloverdracht inclusief een warm welkom en uitleg over onze eigen app vol leuke en handige tips over de stad Amsterdam.
  • de professionele schoonmaak.
  • het beddengoed en de handdoeken voor uw gasten.
  • het aanvullen van benodigdheden voor badkamer, toilet en keuken.
  • en nog veel meer… zodat uw gasten een prettige verblijf hebben en u met een gerust hart uw huis aan ons kunt toevertrouwen.

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek bij u thuis. Vul het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer 06 360 12 363.